Home » Featured, Film, Foto shoot, Video

Roskilde Festival Rush – The gates are opened

12 February 2012 2 Comments

I sommers var jeg på Roskilde Festival for at fotografere for Tuborg. Ud over en super flot time lapse film, skudt over 5 dage, som jeg desværre ikke må vise, fik jeg lejlighed til at lave en time lapse video af camping området mens folk stormer ind og sætter telte op.

Klik videre for at læse om og se filmen

Jeg gik og filmede og fotograferede på Roskilde Dyreskueplads 5 dage inden sidste års festival startede og havde derfor udset mig et perfekt spot til at lave skyde time lapse fra. Da dagen kom hvor dørene åbnes for gæsterne var jeg derfor klar til at skyde. Jeg begav mig op til den udsigstpunkt jeg havde udset mig og fået tilladelse til at bruge. Og hvad ser jeg? Der står selvfølgelig 3 andre fotografer så min spot var allerede taget. Jeg fandt et andet sted at montere mit kamera som dog viste sig ikke at være helt stabilt nok hvorfor der er et par enkelte små rystelser i filmen.

Filmen er skudt på et Canon 7D med en Canon TS-E 45mm f/2.8. Jeg brugte en Canon TC-80N3 timer remote til at styre udløseren. Timeren var sat til at tage et foto hvert 4 sekund i og skød i omkring 1 time.

Redigeringsprocessen bestod i at redigere et enkelt billede i Adobe Lightroom og så synkronisere indstillingerne til resten af billederne. Derefter brugte jeg Quicktime Pro til at lave timelapse filmen.

2 Comments »

  • Allan Høgholm said:

    Fedt, rystelserne gør nu ikke så meget. Jeg får lidt lyst til at prøve noget ligende på Skanderborg Festivalen til sommer :)

  • Jens Schrøder (author) said:

    Gør det! Jeg er helt vild med effekten. Jeg har lavet en del time lapse de sidste måneder. Lavede også en fra Grøn Koncert i Odense som blev ret fed selvom det øsede ned.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.